Відбулися реколекції Місіонерів Облатів Марії Непорочної

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

В облатському монастирі блаженного Йосифа Жерарда ОМІ в м. Обухів 18-23 жовтня відбувалися реколекції, які проголошував о. Антоній Бохм ОМІ Радний Генерального Дому у Римі з питань Європи. В духовних вправах взяли участь біля 30 місіонерів облатів. В часі виголошених наук та конференцій було багато мови про відносини з Ісусом Христом, нашу харизму служіння убогим, знаки часу, молитву…., що дало місіонерам можливість зглибили свої відносини з Господом.

Кожного дня було багато спільної та індивідуальної молитви, покутних молебнів, багато Адорації, а центральною подією кожного дня була Євхаристія. Останього дня доєднався наш Провінційний настоятель о. Павло Зайонц ОМІ, який спочатку разом із нами відновив монаші обіти, а потім провів голосування на нового настоятеля Делегатури в Україні та Росії тим самим розпочавши час відвідин наших монастирів в Україні.

Останьою спільною подією відбулося 23 жовтня урочисте освячення нагробної плити брата Яна Матушик ОМІ, який рік тому відійшов до Господа. В освячені взяли участь також рідний брат Юзеф та його дружина Йоланда. Вічний відпочинок даруй йому Господи…

Дякуємо Богові за час Його благодатей. Також дякуємо усім хто підтримав нас своєю ревною молитвою.