Місіонер Облат взяв участь у Марші Захисників України

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Сьогодні у День Незалежності України у містах нашої країни проходять різні Марші Захисників України чи ветиранів російсько-української війни. Також відбувся Марш Захисників України і у м. Вінниця. Організаторами маршу виступили представники Освітньо-аналітичного Центру ” Ветеранський простір “. У заході взяли участь ветерани із родинами, волонтери, військові, капелани та інші учасники.

Спочатку усі учасники зібралися біля Будинку Офіцерів приблизно о 10 годині, а потім організованою ходою на чолі із військовими ЗСУ вирушили вулицями міста до Європейської Площі. Коли прибули на місце спочатку було вшановано загиблих хвилиною мовчання та всі разом заспівали гімн України. Далі після промови та привітання відбулися урочисті покладення квітів.

В Марші Захисників України взяли також участь капелани Корпус Військових Капеланів ХСП : о. Вадим Дорош ОМІ, о. Володимир Процько OFMCap та психолог Неля Куцак. Дякуємо Богові за сьогоднішній день та молимося у намірі миру в нашій Батьківщині та просимо в Богородиці заступайся за усіх Захисників України!