Прийнято кандидата до облатського преновіціяту

розміщено в: Новини | 0

Дуже радіємо, що Ісус Христос постійно кличе нових учнів, які залишають усе і ідуть за Ним.

24 липня о. Павло Вишковський прийняв кандидата Івана Дем’янченко до преновіціяту Місіонерів Облатів Марії Непорочної. Свій преновіціят Ваня розпочне у вересні м. Обухів в облатському монастирі. Іван є першим кого цього року було прийнято до нашого згромадження. Сам преновіцій говорить розповідаючи про себе:

 «Мене звати Іван, я походжу з парафії Народження Пресвятої Діви Марії міста Гайсин, мені 17 років. Хочу в Згромадженні Місіонерів Облатів Марії Непорочної в преновіціяті далі розпізнавати своє покликання до місійного, священницького служіння. Маю прагнення у цьому ордені (пізнати себе , пізнати Згромадження і  навчитися як більше любити Бога та служити іншим)».

Варто при цій нагоді пригадати чим є преновіціят (постулат). У часі преновіціяту молода особа живе протягом року чи двох в нашій монашій спільноті в м. Обухові з метою розпізнати своє покликання і пізнання нашої харизми та діяльності. В тому часі кандидат вчиться молитви, працює з убогими, має постійного провідника душі і відповідального за постулат, який допомагає розпізнавати покликання на закінчення цього часу розпізнання кандидат приймає рішення, чи хоче продовжувати своє формування до богопосвяченого життя чи повертається до дому. Друже, як мінімум, якщо розпізнаєш, що це не твоє то зглибиш свої відносини з Ісусом Христом, пошириш свої знання про християнські цінності та пізнаєш себе.

Не бійся прийняти рішення іти за Ісусом Христом. Буде ще одна можливість у цьому році скласти свої документи до вступу в наше згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної. Це можна буде зробити 3 вересня у Тиврові. Для більш детальної інформації прошу вийти зі мною на контакт за номером 0967051994 о. Вадим Дорош ОМІ

Івана вітаємо і бажаємо потрібних усіх благодатей у цій прекрасній проте не легкій дорозі.