Господь кличе кожного по імені…

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу! 28-30 травня в обухівському монастирі Місіонерів Облатів Марії Непорочної відбулися реколекції про розпізнання свого покликання. Організаторами зустрічі були оо. Сергій Панченко ОМІ та Вадим Дорош ОМІ, які мали конференції та інші зустрічі з юнаками. Темою зустрічі була: « Господь кличе кожного по імені. У реколекціях взяли участь хлопці з Вінниччини, Черкащини та Київщини.

В п’ятницю у вечері семінарист Ярослав та преновіцій: Андрій та Віталій поділилися своїм свідченням та досвідом у розпізнання життєвої дороги.

У часі реколекцій було багато спільної молитви, адорація. Хлопці пізнавали чим є християнська медитація. Центром кожного дня була Євхаристія. Крім молитовної частини був виїзд до Витачива та Українки над беріг Дніпра. Був час на спільні розмови та відпочинок. Бажаючі могли піти подивитися до дому Милосердя де щоденно приходять бідні помолитися, з’їсти обід та почути проповідь, мають можливість також там помитися і отримати ліки.

У суботу також перед обідом з нагоди спомину блаженного Йосифа Жерарда ОМІ відбулася урочиста Служба божа, яку очолив і проголошував Слово Боже до нас о. Павло Вишковський ОМІ.

Потім разом ми відвідали кладовище де помолилися у намірах брата Яна та загиблих воїнів за Україну. Натомість у вечері ми спочатку переглянули фільм про Слугу Божого о. Людвіка Вродарчика ОМІ, а потім подивилися разом футбол.

На закінчення реколекцій ми взяли участь у парафіяльному відпусті Пресвятої Трійці в обухівській парафії де проголошував Слово Боже о. Віталій Подолян ОМІ. Дякуємо Богові за благословенний час та просимо для хлопців доброго розпізнання життєвої дороги, а для тих, які уже чують голос Господа «Іди за Мною», відваги прийняти це запрошення бути місіонером.