Запрошуємо на реколекції про розпізнання свого покликання до Обухова

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу! Існує багато облатів в світі, які є справжніми синами св. Євгена. Особливо це є наші святі та блаженні такі як св. Євген де Мазенод, блаженний Йосип Жерард,  слуга Божий о. Людвік Вродарчик, який звгинув мученецькою смертю в Україні та інші. У них  можна було побачити щось, що пробуджувало пошану, навіть подив, і водночас щось, що притягувало до такого спосубу життя. що є в якійсь мірі доступне для кожного. Чому вони були такими? Кому цим завдячують? Зрозуміло, що багатьом чинникам і умовам, в яких їм довелося жити й працювати, але, є щось найголовніше – це духовність, якою жили. Це не теорія, а щось живе, щось щоденне, щось що і сьогодні можна досвідчити.

28-30 травня відбудуться реколекції для юнаків віком від 15 років. Ціль реколекцій допомогти юнакам та чоловікам розпізнати свою життєву дорогу.

Собою потрібно мати: зошит і ручку, неповнолітнім письмову згоду від батьків (бланк додаю), відкрите серце на співпрацю та спортивний одяг.

Кошт реколекцій: безкоштовні

Обов’язково: попередня реєстрація за номером (подати прізвище, ім’я, вік та звідки приїжджаєте): 0504196501 о. Сергій або 0967051994 о. Вадим

Адреса: Київська обл., м. Обухів, вул., Каштанова 22а – монастир Місонерів Облатів Марії Непорочної