Всеукраїнський з’їзд чоловіків до Санктуарію св. Йосифа

розміщено в: Новини | 0

1 травня 2021 року у санктуарії св. Йосифа в Гнівані відбуватиметься Всеукраїнське паломництво чоловіків. Єпископат України запрошує до участі представників парафій з усіх дієцезій.  

Про це паломництво йдеться у Пастирському листі Конференції Римсько-Католицьких єпископів України з нагоди Дня святості життя і Року святого Йосифа. «На завершення, хочемо сказати про ще один подарунок для наших чоловіків та юнаків – запрошення на Всеукраїнське паломництво слідами святого Йосифа до єдиного в Україні санктуарію святого Йосифа у м. Гнівані, що на Вінниччині. «Ідіть до Йосифа» (Бут 41, 55) – це слова з Біблії, які завжди залишаються актуальними, особливо в період великих загроз та труднощів, які приносить нам життя. Ми хочемо йти до Йосифа разом із вами! Тому запрошуємо Вас, чоловіки, батьки та юнаки, прийдіть 1 травня до святого Йосифа. Урочистість у Гнівані започаткує прощу статуї святого Йосифа по усіх сім’ях наших парафій. Бог приготував багато благодатей для Вас і Ваших родин! Ми сподіваємось, що представники усіх парафій України прийдуть до святого Йосифа», – пишуть єпископи.

Програма святкування: 

11:00 Адорація Пресвятих Дарів (можливість Сповіді);

12:00 Привітання паломників;

— Богослужіння Годинок для вшанування св. Йосифа;

— Конференція;

— Свідчення чоловіків, які живуть вірою; 

— Обід: гарантуємо смачний борщ із хлібом та чай з печивом; 

15:00 Урочиста Євхаристія; 

— Освячення та вручення фігур св. Йосифа; 

— Процесія; 

— Можливість прийняти скапулярій св. Йосифа для бажаючих.

Священики, які хочуть придбати фігуру св. Йосифа для парафії або перегринації, можуть її замовити за тел.: 38 095 0069833, о. Кшиштоф Бузіковський ОМІ, buzikomi@gmail.com.

Гіпсова фігура святого Йосифа: висота – 50 см, вага – 4 кг, кошт – 250 грн.

Кошт спеціального молитовника, призначеного як допомога під час перегринації – 45 грн.

Замовлення прийматимуться до 25.04.2021.

Забрати замовлені фігури можна безпосередньо в Гнівані, висилка будь-яким перевізником неможлива.

Джерело: КМЦ