Ісус Христос дає нам мир навіть тоді коли є найбільше напруження.

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!


Хочу в кількох речення поділитися з останнього виїзду на схід України до місцевості Піонерське біля Маріуполя. Всі ми знаємо, що є зараз ескалація конфлікту між Росією та Україною. Стягуються військова техніка, нарощується жива сила противника та збільшується пропаганда. Проте я хочу поділитися чимось зовсім іншим. Хочу поділитися тим, який є великий і могутній наш Бог, що навіть там де є величезне напруження і війна Він творить чудеса і дає нам мир.


З 7 по 15 квітня перебував у Піонерську пригадаю, що там з 2017 року служить Християнська Служба Порятунку. Конкретно їхньою ціллю є нести мир там де іде війна, мир який дає нам Ісус Христос, тобто проголошувати Ісуса Христа, який за нас помер та воскрес. На чолі цієї місії стоїть подружжя Володимира та Оксани Завадських їм допомагають різні волонтери та священники, які приїжджають до центру на ротаційній основі. За час свого існування там було приготовлено кілька десятків осіб до таїнств в Римсько-католицькій Церкві і повстала християнська спільнота, які разом моляться, діляться Словом Божим та допомагають один одному. Також є там дитячий та молодіжний центр «Ковчег» у якому регулярно та систематично відбуваються формаційні зустрічі. Частина молоді і дітей проживають у цьому центрі. Також місія допомагає військовим.


Подібно і я приїжджаю до цього місця на ротаційній основі. Коли був в останнє то знову переконався в могутності Бога. Уявіть собі навколо війна, а в с. Піонерське та навколишніх селах: Толаківка, Гнутово Сартана, Лебединське, Сопіно тощо, Господь зцілює та наповнює миром. Протягом того тижня, що я перебував у центрі християнська спільнота Римсько-католицької Церкви поповнилася чотирма новими вірними, які мали свою першу сповідь та прийняли Ісуса Христа у Святому Причастя. У цьому часі відбулося два вінчання, похорон, різні зустрічі біблійні, Катехитичні з молоддю, дорослими та дітьми. Ми відвідали різні родини мали зустрічі з деякими військовими тобто Господь живий і Він постійно діє і дає мир навіть тоді коли є найбільше напруження.

За все Богові слава навіки!
О. Вадим Дорош ОМІ