Новий кандидат до Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

12-14 березня в Молодіжному центрі Йоана Павла ІІ у Тиврові відбулися реколекції про розпізнання свого покликання. У реколекціях взяли участь хлопці з різних частин України: вінницької, донецької та одеської областей. Розпочали ми з Хресної Дороги, у якій пройшли слідами мучеників за віру в Україні. В часі днів зосереджень були різні конференції, які проголошував о. Вадим Дорош ОМІ.

Свідчення і досвід місійного життя о. Петра Врублевського ОМІ та спільні молитви, Адорація, можливість сповіді і Євхаристія. Не бракувало часу на відпочинок та спільну рекреацію із місцевою спільнотою Місіонерів Облатів Марії Непорочної: о. Андрій Рак ОМІ та о. Христофор Махельський ОМІ.

У часі реколекцій допомагав преновіцій Віталій Романенко, який був перекладачем для Жерарда з Нігерії та кандидат Влад Дмитрук.

У суботу в часі Євхаристії відбувся обряд вручення місійного хреста для Валентина, який виявив бажання стати офіційним кандидатом вступу до нашого місійного Згромадження.

Нового кандидати звати Куньовський Валентин. Має 18 років. Він родом із с. Рахни-Лісові парафія Божого Милосердя. Місіонером Облатом Бажає стати бо йому подобається служіння бідним (дослівно сказав, що “хочу стати братом, який допомагає бідним так, як робить зараз семінарист Ярик“). Бажаємо Валентинові потрібних благодатей у цій непростий дорозі. Та Божого Духа і відваги. Обіцяємо свою молитовну підтримку. Дякуємо Богові за цей благословений час.

Коментарі