У Гніванському Санктуарії Святого Йосифа вітали о. Лукаша Майдан ОМІ

розміщено в: Новини | 0

Радіємо, що до нашої монашої спільноти Місіонерів Облатів Марії Непорочної у Гнівані доєднався сеньйор (найстарший облат в Україні) нашої Делегатури в Україні о. Лукаш Майдан ОМІ.

14 лютого на недільній євхаристії о. Лукаша привітали також і наші парафіяни. Отець не в перше є у Гнівані. Уже в 1995 році він мав місячну пасторальну практику, будучи семінаристом, а у 1998 році повернувся туди, як священик. Впродовж трьох років він був відповідальний за покликання та постулат, після цього 10 років служив в Обухові, 9 з яких в якості настоятеля парафії, 1 рік в Тиврові, рік в Євпаторії, три з половиною роки був настоятелем в Полтаві, де також мав послугу капелана у двох місцевих в’язницях. Великим даром від Бога була можливість працювати в цих закладах серед молоді, що особливо пов’язано з харизмою нашого Згромадження.

Далі о. Лукаш служив два роки у Чернігові. Потім отримавши призначення мав виїхати до Росії у на нашу місію у П’ятигорську та через ситуацію з карантином потрапив спочатку до Полтави і врешті до нашого Санктуарію Святого Йосифа у м. Гнівані. Сердечно вітаємо отця та бажаємо Божих благодатей у служінні в нашій парафії. Святий Йосифе молись за нас!