Відійшов до Господа брат-ченець Адам Крук ОМІ

розміщено в: Новини | 0
брат-ченець Адам Крук ОМІ

У облатському монастирі в Люблінцю (Польща), 17 липня 2020 р., біля 21 години відійшов до Господа брат-ченець Адам Крук ОМІ.

Брат Адам Крук ОМІ народився 18 грудня 1939 року у місцевості Раконівіце (Польща). Відразу після середньої школи вступив до згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної на брата-ченця. 25 березня 1958 році склав свої перші монаші обіти. Потім був направлений до монашої спільноти в Марковіцах, як помічник кухара. У 1961 році його взяли до війська де відбував службу в Щетіні на протязі двох років. Після армії служив. Як монах – кухар в облатському монастирі в Гожові. Далі був в монастирі на Святому Хресті де склав вічні монаші обіти в нашому Згромаджені. Також мав своє служіння в монаших спільнотах у Варшаві та Гданську. Від 1 липня 2017 року аж до смерті перебував в монастирі у Люблінцю.

Урочистий похорон нашого співбрата відбудиться 21 липня в Люблінцю о 11 годині. Спочатку буде Євхаристія, а потім панахида. Дякуємо Богові за покликання брата-ченця Адама Крука ОМІ. Вічний відпочинок даруй йому господи…