Марійні дні у стіп Матері Божої Тиврівської

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу! Врешті надходить довгоочікуваний травень. Місяць, який є посвячений Матері Божій. В кожному храмі відбуватимуться травневі марійні богослужіння. Уже традиційно розпочинаємо разом святкування перших субот місяця у Тиврові. Та для нас Місіонерів облатів і усіх шанувальників Тиврівської Богородиці це також приготування до дуже важливої духової та водночас історичної події. 5 вересня у нашій святині, у день пам’яті Мучеників ХХ ст. в Україні –  відбудеться встановлення санктуарію Матері Божої Тиврівської, Цариці Мучеників.

Запрошуємо Вас до місця, яке відроджується духово і матеріально. Перші суботи місяця це можливість для пребуваючих до Тиврова поломників поглиблювати свою віру, прославляти Бога і Його Непорочну Матір. В цьому році будемо разом з Марією просити Бога про нові покликання до священицького, чернечого та місійного служіння. Почуємо свідчення священиків та богопосвячених осіб, чоловічих та жіночих конгрегації.
Запрошуємо Вас до спільної молитви!

Марійні Дні в Тиврові – Ріко покликань з молитвою подяки та проханням про нові покликання

Запрошуємо Вас до місця, яке відроджується духово і матеріально. Перші суботи місяця це можливість для прубуваючих до Тиврова поломників поглиблювати свою віру, прославляти Бога і Його непорочну Матір. В цьому році будемо разом з Марією просити Бога про нові покликання до священицького, чернечого та місійного служіння. Почуємо свідчення священиків та богопосвячених осіб, чоловічих та жіночих конгрегації. Запрошуємо Вас до сспільної молитви!

Опубліковано Парафія св. Михаїла Архангела – Тиврів Понеділок, 27 квітня 2020 р.

2 травня – „Тож благайте Господаря жнив, щоби послав робітників на свої жнива” (Мт 9,38) Просімо Бога про нові численні: святі покликання.

6 червня – „Ісус побачив чоловіка, який сидів на митниці, і котрий звався Матеєм, та й каже йому: “Іди за Мною!” Той підвівся і пішов слідом за Ним” (Мт 9, 9). Дякуючи за минулий навчальний рік, молімося за дітей і молодь, щоб були уважні до голосу Бога.

4 липня –   „Коли ти був молодший, то підперізувався сам і ходив, куди хотів; коли ж постарієш, простягнеш свої руки й інший тебе підпереже та поведе, куди не захочеш” (Йн 21, 18) – Подяка Богу за священиків, богопосвячені  особи хворих, похилого віку.

1 серпня – „А з Ним було Дванадцятеро та деякі жінки, які були оздоровлені від злих духів і хвороб” (Мт 8,1) – Молімося про жіночі покликання до служіння Богу, Церкві та людям.

5 вересня – Всеукраїнський День пам’яті постраждалих за віру, встановлення санктуарію Матері Божої Тиврівської, Цариці Мучеників

3 жовтня – „Тож вирушивши у дорогу, зробіть учнями всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа” (Мт 28,19) – Молімося про місійні покликання з України.