Привітання зі Святами Різдва Христового та Нового Року

розміщено в: Новини | 0

 Дорогі брати і сестри у Христі!

 

Бог ніколи не втомлюється любити нас, людей. А ми, як спільнота християн, щороку згадуємо таємниці нашого спасіння, які нагадують нам про цю Любов. Ця Любов не спочине, поки не осягне свого, поки не вчинить нас здатними любити – передусім Бога, потім іншу людину, а врешті-решт і ворогів.

Божа Любов має таку силу, що здатна змінити не тільки окрему людину, вона в змозі змінювати суспільства і примирювати народи, але за однієї умови – якщо люди дозволять цій Любові діяти в їхніх серцях. Бог не винен у тому, що у світі панує ненависть, насилля, терор чи війна. Причина цього – в серці людини, яка, відкидаючи Любов, вважає, що щастя можна збудувати за рахунок інших людей.

Однак там, де людина відкриває своє серце для Бога, починає панувати мир, який приносить людям новонароджений Ісус. Саме в цьому полягає глибокий зміст Різдвяних свят. Дозвольмо Богові народитися в нас, дозвольмо Ісусові наділяти нас радістю і миром, надією і довірою. Нехай Він змінює нас на свою подобу. Адже лише Богові під силу вчинити з нас людей, які житимуть у гармонії з собою і з усім світом, а насамперед із Богом.

Пам’ятаючи у молитві про кожного з Вас, бажаю радісних свят Христового Різдва та Нового 2019 року!

 

Від імені Місіонерів Облатів Марії Непорочної в Україні та Росії

О. Павло Вишковський ОМІ

Настоятель Делегатури

Залишити відповідь