Дні формації для членів делегатури місіонерів облатів Марії Непорочної в Україні

розміщено в: Новини | 0

⌛ Завершилися дні формації для членів делегатури місіонерів облатів Марії Непорочної в Україні.

🙏 Дякуємо о. Альберто Гнемі ОМІ, радному генеральному нашого згромадження на регіон Європи, за його присутність, свідоцтво віри і зустрічі, які для нас приготував. Як вираз подяки настоятель нашої делегатури, о. Віталій Подолян ОМІ, вручив о. Альберто між іншими гільзу розмалювану матір’ю одного українського військового.

Час, який за нами, був для кожного з нас нагодою для поглиблення нашого розуміння харизми облацької, живих дискусій на теми, які піднімав ведучий (розділення наших переживань пов’язаних з нашим служінням в різних закутках України, міжкультурний характер згромадження, синодальність).

👏🎈🎉 Під час зустрічі була також нагода розділити радість о. Павла Вишковського ОМІ з приводу його 25. річниці пресвітерських свячень. Наш ювіляр, в Господа нашого Ісуса Христа, Верховного і Вічного Священника, очолював Святу Месу і поділився свідченням покликання, яким обдарував його Господь. Згадав, що у часі найбільших випробувань його дотеперішньої священицької дороги найбільш укріплювала його адорація Пресвятих Дарів.

📣 Просімо в молитві за усіх облатів Марії Непорочної, які служать в нашій делегатурі. Нашої молитви в особливий спосіб потребують брати, які перебувають в небезпечних точках України.