Молитва за померлих родичів та загиблих воїнів.

розміщено в: Новини | 0

Христос Воскрес!

В традиції нашої Церкви в Україні двічі на рік ми молимося за наших померлих в литопаді в день вспомину всіх вірних померлих і в октаві Воскресіння Господнього.

Саме тому ми з деякими нашими парафіянами сьогодні зустрілись на Службі Божій на Обухівському кладовищі в Лукавиці. Очолив Євхаристію і проголошував Слово Боже настоятель парафії о. Христофор Бузіковський ОМІ співслужили на Літургії о. Віталій Подолян ОМІ, о. Бернард Фельдчиковський ОМІ та о. Вадим Дорош ОМІ. Були також крім парафіян наші брати-ченці Павло Бєганський ОМІ та Себастьян Янковський ОМІ.

Разом ми молилися за померлих з наших родин, померлого брата Яна Матушик ОМІ, саме біля його могили і відбувалося богослужіння та в особливий спосіб молилися за всіх наших Захисників, які Загинули за Україну і частина похована на цьому цвинтарі. Після Служби Божої було посвячення могил наших близьких.

Дякуємо усім хто долучився до прибирання, співу, фото та інший спосіб нехай добрий Господь Вам винагородить. Вічний відпочинок даруй їм Господи, а світло віковічне хай їм світить.