Можливо і тебе господь кличе бути місіонером!

розміщено в: Новини | 0

Ти молодий і повний сил, щоб змінити світ любов’ю, а не тільки словами. Ти готовий відповісти „так” Христові, готовий піти за Ним. Ти розумієш, що твоя жертва — для спасіння як самого себе, так й інших людей, що неможливо змінити світ без переміни власного життя, власного ставлення до життя.

Якщо ти готовий поставити Ісуса Христа на перше місце в своєму житті, якщо тебе не лякає Його хрест, і тільки в ньому ти бачиш дорогу до спасіння,

якщо твоя віра промовляє до тебе і ти вважаєш, що Бог — центр усього, а спасіння твоїх братів — сенс твого життя,

якщо ти прагнеш жити у спільноті і бажаєш з’єднати своє серце і свою душу з серцями і душами твоїх братів та сестер,

якщо тебе приваблює просте і смиренне життя, наповнене молитвами і подяками Небесному Отцю,

то, можливо, саме наше Згромадження Бог приготував для тебе!

МІСІОНЕРИ ОБЛАТИ НЕПОРОЧНОЇ ДІВИ МАРІЇ

Ми – місійне Згомадження, засноване св. Євгеном де Мазенод у Франції в 1816 році. Нас всього 3.500 Облатів. Наразі ми працюємо у 72 країнах світу, на 5 континентах. В Україні ми присутні з 1989 року. Наше головне завдання в Церкві – показувати Христа і Його Царство найбільш знедоленим, нести Добру Новину народам, які досі її не прийняли, і допомагати у відкритті їх влас¬ної гідності у світлі Євангелії. В країнах, де християнство має давнє коріння, Облати служать тим, хто віддалився від Христа, пробуджуючи їх до віри, оживляючи її, а також допомагаючи їм пізнати Спасителя. Папа Римський Пій XI у 1939 році заявив, що Облати є найкращими фахівцями у найтяжчих місіях. Сьогодні коли переживаємо війну з росією наші місіонери допомагають переселенцям, виїжджають на деокуповані тереторії і служать військовим, як військові капелани. Якщо Ти, отже, відчуваєш голос Господа у своєму серці і хочеш жити виключно для Бога в служінні людям під покровом Богородиці, або бажаєш ближче познайомитися з історією та духовністю нашого Згромадження чи доєднатися до нас то можеш написати або знайти нас за адресою:

вул. Каштанова, 22-А

м. Обухів

Київська обл.