Відпустова урочистість св. Йосифа в гніванській святині

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

В суботу 16 березня у нашому облатському Санктуарії св. Йосифа, який знаходисться в місці Гнівань на Вінниччині, відбулося урочисте святкування та вшанування св. Йосифа, Обручника Пресвятої Діви Марій. Організаторами парафіяльного свята є місіонери облати на чолі з о. Аркадієм Ціхля ОМІ, які служать у Гнівані.

Урочистість почалася від адорації Найсвятіших Таїнств о 10.00, в часі яких була можливість сповіді та молитва святого розарію за нашу Батьківщину. Після Адорації ми співали годинки на вшанування святого Йосифа і розпочалася конференція, яку проголошував єпископ Радослав Змітровіч ОМІ.

О 12.00 урочистою процесією розпочалася Служба Божа, яку очолив і виголосив проповідь також єпископ Радослав. На святкувані також були присутні настоятель Делегетури Місіонерів Облатів Марії Непорочної в Україні – о. Віталій Подолян ОМІ та інші священники.

Крім парафіян були також гості з навколишніх парафій. На кінець урочистостей була можливість прийняти скапулярій св. Йосифа, тобто віддатися під духовний захист цього великого святого.

Всім хто був присутній і всім хто з нами єднався за допомогою Радіо Марія, або духовно, дякуємо за спільну молитву.

о. Вадим Дорош ОМІ