Капелани є вісниками миру в часі війни!

розміщено в: Новини | 0

Одним із пріоритетів Військових Капеланів нашої Римсько-католицької Церкви в Україні і між іншим капеланів, Місіонерів Облатів Марії Непорочної, які служать військовим і є невід’ємною частиною нашої Церкви, є служіння нашим Захисникам зокрема і в фронтових зонах. Занесення Ісуса Христа Царя миру там де панує розруха та точиться війна: проголошуючи Слово Боже, молитва з воїнами інша духова підтримка, щоб підняти Дух нашим Захисникам.

Для виконання цього завдання наші капелани і виїжджають у різні фронтові місця на півдні, півночі та сході нашої Батьківщини. Для того, щоб бути поряд. Бути видимим знаком присутності Бога серед наших воїнів. Крім військових наші капелани служать також вимушено переміщеним особам та доїжджають на деокуповані терени півдня нашої Батьківщини.

Товаришують у цьому служінні нам миротворці, різні волонтери та просто не байдужі співвітчизники, які докладають великі зусилля, щоб допомогти нашим воїнам та людям, які постраждали в наслідок російсько-Української війни. Усім нашим Захисникам бажаємо сильного Божого Духа і міцного здоров’я, а нам усім справедливого миру та перемоги над ворогом. Слава Україні! Разом переможемо!