Новий кандидат до Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної розпочав свій преновіціят

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!


Дуже радіємо, що 9 березня 2024 року, ще один кандидат до нашого Згромадження розпочав свій час преновіціяту (постулату). Свій час постулату в нашій Провінції, Яків переживатиме в монашій спільноті в Гротніках (Польща).
Яків відчуває покликання до монашого життя в місійному ордені та священицького служіння.
Що таке преновіціят? Молода особа живе на протязі року чи двох в нашій монашій спільноті з метою розпізнати своє покликання і пізнання нашої харизми та діяльності.для кандидата з України це м. Обухів облатський монастир.
В цей час кандидат вчиться молитви, працює з убогими, має постійного провідника душі і відповідального за постулат, який допомагає розпізнавати покликання. По завершенню цього часу розпізнання кандидат приймає рішення, чи хоче продовжувати своє формування до богопосвяченого життя чи повертається додому. Друже, якщо розпізнаєш, що це не твоє – то поглибиш і зміцниш свої відносини з Ісусом Христом, доповниш свої знання про християнські цінності та пізнаєш себе. Відчуваєш, що Бог тебе кличе, не бійся зробити цей крок. Звісно не буде просто та той хто кличе дає також потрібні благодаті, щоб пройти цим шляхом.
Тому бажаємо Якову відваги. Просимо огорнути його молитвою і бажаємо всіх потрібних благодатей.