Семінаристи ОМІ

розміщено в: Новини | 0

Семінаристи ОМІ

Слава Ісусу Христу!

Вища Духова Семінарія у місіонерів облатів, це час монашого, духового і інтелектуального розвитку. Також це час у якому відбувається приготування до служіння людям в таїнствах, товаришування в їхніх радостях та проблемах.

На даному етапі монашого життя також знаходяться наші семінаристи: Микола Заторський ОМІ, Богдан Кузьменко ОМІ, Андрій Куньовський ОМІ і Святослав Чернецький ОМІ, який проходить свою формацію в міжнародній вищій духовній семінарії у Римі.

Оскільки наше згромадження є міжнародним, це також стосується і семінарійної спільноти у нашій семінарії в Обрі (Польща). Хоча ж маємо різні культури проте нам не перешкоджає творити міцну спільноту, а навіть навпаки дає нам можливість збагачуватись пізнаючи різні культури і традиції готуючись до майбутнього місійного життя.

Приготування до “дорослого монашого життя” відбувається в семінарії, а молитва і спільнота має велике значення для доброго приготування. Ми маємо спільні щоденні молитви, Євхаристію, адорацію… Час семінарійний дуже цікавий і наповнений різними подіями, які допомагають нам зростати і розвиватись готуючись до священства.

У нашій семінарії в Обрі маємо різні функції: анімуємо різні парафіяльні групи, готуємось до проведення реколекцій, працюємо інтелектуально і фізично. Також не бракує нам часу на відпочинок та різні види спорту, а найголовніше, що намагаємося весь нас час з усіма нашими обов’язками перебувати з Господом. Сердечно дякуємо Вам за молитву і також обіцяємо свою молитву за Вас. Слава Ісусу Христу.

Семінарист Андрій Куньовський ОМІ