о. Павло Вишковський мав он-лайн зустріч з монахинями філіпінської провінції

розміщено в: Новини | 0

Провінційна настоятелька філіппінської провінції сестра Лілія Тереза Толентіно (SPC) зі Згромадження сестер св.Павла з Шартр, запросила отця настоятеля Павла Вишковського ОМІ провести 2х годинну конференцію по ZOOM, для цілої провінції.

Загалом в ZOOM був присутній 331 активний акаунт, деякі з яких, були групові. Разом на конференції були присутні більше ніж тисяча людей. Були присутні представники з 35 шкіл, 12 госпіталів, 2 формаційних домів сестер на Філіппінах.

Під час цієї конференції отець-настоятель поділився інформацією, щодо актуальної інформації в Україні, розповів як живуть українці в часі війни. Окрім цього розказав про актуальну інформацію з нашим костелом.Така кількість людей- це яскравий доказ того, що по цілому світі люди пам’ятають і моляться за Україну та у справі повернення та збереження костелу. Наприкінці конференції учасники заспівали пісню Your Heart Today Ukraine (Твоє серце сьогодні, Україно) в солідарність з Україною.

Коли в нас будуть опускатись руки, пам’ятаймо, що з нами Господь та цілий цивілізований світ І якщо Бог з нами, то хто проти нас Триваймо в молитві та підтримаймо своїм служінням відбудову нашого храму та нашої Батьківщини

55