Номіновано нового Провінціала нашої Провінції

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Генеральний настоятель Місіонерів Облатів Марії Непорочної о. Луіс Алонсо ОМІ номінував о. Марка Охляка ОМІ настоятелем Польської Провінції до якої між іншим структурою належить наша Делегатура в Україні.

о. Марек Охляк ОМІ

О. Марек Охляк ОМІ народився 14 березня 1966 р. у Польщі. Після середньої школи вступив до Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної. Після року новіціяту 8 вересня 1986 року склав свої перші монаші обіти у нашому ордені. Потім навчався у Вищій духовній семінарії на закінчення якої був рукоположений до священницького сану 20 червня 1992 року. Після свячень більшість свого священницького життя служив, як місіонер на Мадагаскарі де між іншим виконував також функцію настоятеля Делегатури Мадагаскар. Після повернення до Польщі відповідав за Місійну Прокуру нашої Провінції, якої головним завдання підтримка місіонерів на місіях. З початком повномасштабної війни росії з Україною організував багато гуманітарних проектів та фінансову допомогу, дякуючи, якій ми могли служити, як внутрішньо переміщеним особам в наслідок війни так і військовим і людям з деокупованих територій.

Планується, що урочисте прийняття посади Провінціяла відбудеться 17 лютого. Молимося про Духа Святого для нашого настоятеля та потрібні Божі благодаті у його служінні.