Покликані заносити мир у часі війни!

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Закінчилась чергова місія наших Миротворців: Саші, Сергія та Світлани із військовим капеланом ХСП о. Вадимом дорош ОМІ, виїзду на схід до наших Захисників. Протягом усього нашого виїзду на Донбас відчувалася Божа благодать. Напочатку ми прибули до Покровська де нас гостино прийняв на нічліг місцевий війсковий капеан ХСП о. Віктор.

На світанку ми відправили Службу Божу і сповненні Божого миру вирушили до наших військових. У часі нашої місії ми зустрілися з Захисниками 4-х підрозділів із 59-ї та 35-ї бригад. В чссі зустрічей ми намагадася підняти дух наших військових передавши їм святкові і інші речі: теплий одяг, генератор, буржуйки, концерви, солодощі…

Важливими були привітання дітей із Тиврова, Черемошного та Пиляви для наших Захисників у вигляді малюнки та ангелочків. З нашими хлопцями були гарні та змістовні зустрічі. Кожну зустріч ми закінчували спільною молитвою за підрозділ, справедливий мир та перемогу.

Після чого було благословення капелана.Уже в часі повернення ми заїхали ще до військового шпиталю в Дніпрі де відвідали нашого земляка та порозмовляли з хлопцями привітавши їх із святами.

Дякуємо Богові за усі отримані благодаті у часі нашого виїзду та за те, що дає сили заносити мир Ісуса Христа там де йде війна.