Парафіяльні Місії в Козятині та Самгородку

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

З 11 по 18 грудня 2022 р. у парафії Матері Божої Доборої Ради м. Козятин та парафії св. Анни Самгородок на запрошення настоятеля отця Валерій Добровольський провадились Святі Місії, які проголошували Місіонери Облати Марії Непорочної: отець Антон Літвінов OMI з Гнівані та отець Вадим Дорош OMI з Тиврова.

Під час Святих Місій ми слухали Слово Боже, яке закликало нас до навернення та зміни життя. У рамках Святих Місій відбулися Євхаристіі та богослужіння у парафіяльному храмі св. Анни в Самгородку. У кожному з цих місць під час Святих Місій ми освятили хрести. Відбулися зустрічи для жінок, чоловіків та відвідини хворих. У середу 14 грудня, ми відправили Євхаристію за участю людей похилого віку, самотніх та хворих, під час якої ми уділяли їм таїнство Єлеопомазання хворих. Четвер, 15 грудня був днем примирення з Богом у таїнстві Покаяння.

В пятницю під час покутнього молебня ми перепросили Христа Розп’ятого за всі наші гріхи та слабкості, та відбулася молитва про зцілення та оздоровлення котра закінчилась благословінням Найсвятішими Дарами. У суботу 17 грудня відбулося відданя парафій під опіку Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії.

Врешті, у неділю, 18 грудня 2022 р., відбулося освячення хрестів де біля місійного хреста спочатку в Козятині, а згодом в Самгородку ми дякували Богові за перемогу Божої благодаті в нас. Богові в Святій Трійці, Єдиному, вічна слава, і честь, і поклоніння на віки віків!