Новий Генеральний Настоятель Місіонерів Облатів Марії Непорочної відвідав Україну. Слава Ісусу Христу!

розміщено в: Новини | 0

Генеральний Настоятель Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної о. Луіс Ігнаціо Роіс Алонсо ОМІ у супроводі Провінційного настоятеля о. Павла Зайонц ОМІ та настоятеля Делегатури облатів в Україні о. Віталія Подоляна ОМІ відвідав багато наших облатських монастирів та парафій в Україні. У кожній облатській спільноті брав участь в Євхаристії і братерскій зустрічі, розмовляв з облатами і виражав свою підтримку в ситуації російської агресії до України.

Генеральний настоятель між іншим відвідав наш центральний монастир в м. Обухові поспілкувався із спільнотою та преновіцієм.

Мав зустріч з місіонерами, які служать у Києві в парафії св.Миколая де також очолив відпусну Літургію в свято святого Миколая та спільнотою Медіа-уентру. Разо з іншими отцями відвідав також Чернігів та в супроводі о. Петра Врублевського ОМІ мав можливість побачити на власні очі руйнування від обстрілів та боїв з агресором.

SONY DSC

Також о. Луіс відвідав Поділля, спочатку був у Санктуарії св. Йосифа, де зустрівся з парафіянами, а потім також ночував і взяв участь в Урочистості Непорочного Зачаття Діви Марії в Тиврівській спільноті де Євхаристію очолив єпископ Радослав Змітровіч ОМІ, а на кінець була освячена пам’ятна таблиця бр. Яну Матишик ОМІ.

Мав можливість зустрітися з переселенцями з різних регіонів.Далі Отець поїхав до спільнот в західній частині України Львова та Рокитного після чого повернувся до Риму. З деякими співбратами з окупованих тереторій Генеральний Настоятель поспілкувався через телефон.Дякуємо Богові за цей візит та дякуємо Нашому Генеральному настоятелев, що вибрав нашу страждальну Україну, як першу для свого візиту і виразу солідарності до нашого народу. Нехай Бог благословляє його служіння.