На минулих вихідних відбулася чергова зустріч молоді в костелі св Архангела Михаїла в Тиврові.

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Першим, хто почав розкривати тему реколекцій «Спілкування святих» був о. Антон Літвінов ОМІ, який проголошував проповідь на тему «Бог будує спільноту».

Після служби Божої всі учасники мали можливість познайомитись одне з одним і вже духовно підготуватись до майбутніх подій, які на них чекали в плані зустрічей. Наступного дня, продовжуючи тему спільноти, відбулася конференція о. Петра Врублевського ОМІ на тему «Від спільнота для мене до я для спільноти», він поглибив знання молоді у значенні спільноти в нашому житті, і яку роль відіграє кожен з нас в ній.

Невід‘ємною частиною реколекцій була адорація і можливість сповіді, багато учасників скористались такою можливістю. Після адорації відбулася літургія, яку провадив о. Андрій Рак ОМІ, він проповідував на тему «Пробачення в серці спільноти».

Після молитви Коронки до Божого Милосердя молодь відвідала кладовище, так як місяць листопад це спомин про померлих. На цвинтарі мав конференцію о. Богдан Савицький ОМІ – «Спільнота святих».

На зустрічі було багато молоді, яка приїхала вперше і вони мали можливість відвідати Меморіал мучеників за віру, екскурсія, яку провів о. Вадим Дорош ОМІ, допомагла ще більше усвідомити ціну віри.В неділю свята євхаристія відбулася на кладовищі, яка правилась за всіх померлих, очолював службу о. Віталій Подолян ОМІ. На завершення кожен мав змогу поділитись враженнями і що він взяв для себе за ці дні.

Марія Богославець