Зустріч Миротворців ХСП у тиврівському монастирі Місіонерів Облатів Марії Непорочної

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

У час війни і ракетних обстрілів у маленькому селищі Тиврів відбулася подія, яка доводить, що попри все, у спільній молитві, спільною працею у братерстві, можна досягнути необхідних результатів.

22 жовтня 2022 року відбулася перша зустріч Миротворчого корпусу ХСП представників Вінниччини, Хмельниччини, Житомирщини, Київщини, під час якої мали ще одну гарну подію – посвята у миротворці нового кандидата Бобик Наталію. Основні завдання Корпусу презентував капелан о.Вадим. В рамках знайомства Координаційний корпус Миротворців провів навчання на теми Стресова ситуація (Пастух Ольга), ПТСР (Заворітний Олександр) та як від нього вберегтися (Колеснік Сергій). Андрій Оленчик -засновник ХСП зробив підсумки і визначив конкретні завдання для Миротворчого корпусу.

День насичений на пізнання та відкриття. Дякуємо командиру локального корпусу миротворців ХСП Тиврів Михайлу Адамовичу за гостинність та презентацію Іван-чаю власного виробництва, який смакують наші Захисники на передовій і, який допомагає збирати кошти, на придбання термо-білизни для наших хлопців.

Радіємо, що сьогодні у командній роботі, ми маємо гарні результати і гарні перспективи. Нехай Бог провадить на щедрі плоди у служіні

Ольга Пастух