Покликані заносити мир там де точиться війна!

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Одним із приорітетів Військових Капеланів та Миротворців ХСП є служіння нашим Захисникам в фронтових зонах. Занесення Ісуса Христа Царя миру там де панує розруха: проголошуючи Слово Боже, молитва з воїнами інша духова підтримка, щоб підняти Дух нашим Захисникам. У цій місії військовим Місіонери Облати співпрацють із ХСП. Для виконання цього завдання наші спільні служителі виїжджають у різні фронтові місця на півдні та сході нашої Батьківщини. Сьогодні в ночі повернулися з чергової місії наш військовий капелан о. Вадим Дорош ОМІ та Миротворець Олександр Заворітний.

Цього разу члени нашого тиврівського підрозділу відвідали військових з якими співпрацюють від початку військової ескалації у російсько-українській війні та також познайомилися з іншими Захисниками.

Хоч не вдалося в повні реалізувати духовної місії оскільки більшість хлопців мусили у тому часі активно стримувати ворога проте вдалося поспілкуватися та помолитися з іншою частиною Захисників між іншим і за тих які у ту хвилину нас боронили від окупантів. Крім духовної підтримки ми також привезли матеріальну допомогу різним підрозділам: маскувальними сітки, рюкзаки, тактичне взуття, консерви, ліки, каримати, спальні мішки.

Також передали частину Іван-Чаю, який нещодавно виготовив наш підрозділ та малюнки наших діток з Тиврова. Особливо раділи зустрічі із старим знайомим військовим Сергій Беднарчук . Усім нашим Захисникам бажаємо сильного Божого Духа і міцного здоров’я, а нам усім перемоги.