Виготовлення Іван-чаю в облатському монастирі для наших Захисників

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Дійшов до фінальної стадії проєкт нашого миротворця Рошака Михайла Адамовича, який у тісній співпраці з Місіонерами Облатами Марії Непорочної та за сприяння підрозділу Миротворців ХСП у Тиврові, разом з переселенцями волонтерами з Доннечини, Миколаївщини, Харківщини та Херсонщини виготовили Іван-чай та інші корисні чаї для наших Захисників.

Іван-чай це дуже корисний чай для нашого організму особливо для чоловіків. Між іншим цей чай збільшує імунітет, покращує кровообіг та позбавляє головного болю. Виготовлення чаю мало декілька етапів.

Спочатку Михайло Адамович з волонтерами збирали рослини, потім піддавали ферментації далі спеціальним методом і температурним режимом створювався відповідний гатунок натурального чаю. Далі відбулося фасування в два способи. Частина пакетиками інша насипом до чайових пакетів звісно все поділено рівномірно.

Найблищим часом капелан нашого підрозділу з миротворцями передадуть чай “Монастирський” бо такою є назва чаю нашим Воїнам на фронті.

Дякуємо усім хто долучився часом і коштами до доброї справи. Не біймося робити різні проєкти з любов’ю. Кожна добра справа навіть сама маленька для наших Захисників наближає нашу перемогу. Молімося за нашу Батьківщину і нашу перемогу.