Реколекції Місіонерів Облатів Марії Непорочної в Обухові

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

5-10 вересня в Обухівському монастирі переживали свої щорічні реколекції Місіонери Облати Марії Непорочної, які служать в Україні. Цього річ ми в особливий спосіб дякували Богові за 25 років від моменту постання Делегатури в Україні тобто адміністративної одиниці, яка має певну автономію і може відкривати нові місії.

Реколекційні науки проголошував о. Радослав Змітровіч ОМІ. Темою цьогорічних наук були Божі заповіді. Дні духовної віднови проходили в атмосфері зосередження та братерства.

Кожного дня було три науки (2 конференції і проповідь), 4 години Адорації Найсвятіших Таїнств, покутний молебень, спільна молитва літургії годин, медитація та Євхаристія.

У часі реколекцій ми усі разом помолилися біля гробу брата Яна Матушик ОМІ. Також провели зустріч в часі якої поговорили про справи в наших монастирях, служіння переселенцям, гуманітарну допомогу, служіння військовим до якої було також визначено конкретного місіонера облата, щоб товаришував їм духовним супроводом…

У четвер  наш співбрат Себастьян Янковський мав Ювілей 25 років від складення перших монаших обітів. З цієї нагоди відбулася урочиста Євхаристія в часі якої брат ченець відновив свої монаші обітниці.

На закінчення реколекцій відбулася урочиста Служба Божа у якій ми дякували Богові за 25 років нашої Делегатури Місіонерів Облатів Марії Непорочної в Україні. На цій Євхаристії були також присутні парафіяни та Друзі місій з Києва та Обухова.

Дякуємо Богові за Його велику любов до нашої монашої родини та просимо про нові місійні покликання до нашого Згромадження!