Зі святом – Дня Конституції України

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Щиро вітаю усіх Земляків з Днем Конституції України – основним законом нашої Батьківщини, який гарантує кожному громадянину України право на свободу і захист, право на вільний вибір і віросповідання тобто гарантує те фундаментальне право, яке дане усім нам від Бога. Саме тому у вступі до Конституції є записані прекрасні слова “усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попереднім, нинішнім та прийдешнім поколінням”За кожне добро, а особливо за свободу потрібно боротися бо завжди є хтось хто прагнутиме нас поневолити чи то зовні, як робить це сьогодні росія розв’язавши проти нас війну чи то з середини нас тобто поневолення духове через гріх.Тому ми маємо боротися за нашу свободу і незалежність. На духовному полі прибігаючи до Господа нашого Ісуса Христа і через таїнства перемагати гріх і зло у собі, а від зовнішньої агресії ворога Держава накладає нам обов’язок ст. 65 нашої Конституції говорить так: “Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України…”Дякую усім Захисникам Батьківщини і Конституційного права України. Молімося за перемогу і над внутрішнім і над зовнішнім ворогами!Зі святом Вас!