Відбулося ІІ Всеукраїнське паломництво чоловіків до Санктуарію св. Йосифа у Гнівані

розміщено в: Новини | 0

1 травня відбулося паломництво чоловіків до гніванського Санктуарію св. Йосифа.

В участі взяли участь кілька сотень чоловіків та парафіян. Організаторами зустрічі були Місіонери Облати Марії Непорочної начолі з настоятелем Делегатури о. Віталієм Подоляном ОМІ з єпископом Леоном Дубравським, який і очолив цю подію: Євхаристію, молебень, процесію…

У часі Служби Божої виголосив проповідь єпископ Радослав Змітровіч ОМІ. Також на паломництво приїхали священники з Тиврова, Вінниці та Городка. Служили біля вівтаря семінаристи з Городка, Ворзеля та Вінниці чим зробили Літургію дуже красивою.

На паломництві були присутні як чоловічі світські одени такі як: Лицарі Колумба та Лицарі Йоана Павла ІІ чи Корпусу Миротворців Християнської Служби Порятунку так і чоловіки, які не належать до християнських рухів. Крім католиків було кілька чоловіків з тимчасово переміщених осіб із фронтових міст.

Після Літургії відбулася процесія, розарій, свідчення та обід із польової кухні. Дякуємо Богові, що благословив зустріч. Дякуємо також місіонерам облатам з Гнівані на чолі з о. Христофором Бузіковський ОМІ, що гостино приймали нас та усе підготували. За все Богові подяка, а наші Батьківщині мир і перемогу над ворогом.

Фото: Credo