Служіння у фронтовому Києві

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Від початку воєнних дій, завдяки допомозі отриманій від Римсько-Католицької Церкви з-за кордону, яку нам передали благодійні організації Карітас-Спес Львівської Архідієцезії в особі Єпископа Едварда Кави OFMConv і Карітас-Спес Київсько-Житомирської дієцезії в особі єпископа Віталія Кривицького SDB та отця Віталія Умінського, а також завдяки підтримці Згромадження Місіонерів Cвятого Вікентія де Поль і Польської Провінції Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної, та інших наших добродіїв з Італії та Канади, наша парафія направила тонни вантажів до тих людей, що перебувають у скрутному становищі в Чернігові та області.

Сьогодні, 4 квітня 2022 року, від нас туди поїхав уже четвертий вантаж. Гуманітарну допомогу отримали також у Ніжині, Бучі, Гостомелі, Ірпіні, Маріуполі, Херсоні, Миколаєві, Харкові та інших місцевостях.

Дякуємо доброчинцям, завдяки яким ми змогли допомогти людям у цих багатостраждальних місцях, дякуємо також волонтерам нашої парафії, які вже понад місяць присвячують свій час і зусилля на славу Бога!