Пишаюся, що я є українським Місіонером Облатом Марії Непорочної

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Мене звати о. Вадим Дорош ОМІ я військовий капелан хочу поділитися з Вами інформацією про ситуацію в Україні. Передусім дякую Богові за силу і відвагу кожного облата, які служать в Україні і не залишили своїх парафій у часі повномасштабної війни з Росією, яка напала на Україну 24 лютого біля 5 години ранку. Війна відбувається в усіх областях в Україні проте в деяких областях таких, як Київська, Харківська, Донецька південні та північні області України з особливою жорстокістю. Бомблять мирне населення нищать інфраструктуру міст є випадки розстрілу священиків та цивільних осіб. Гинуть діти, жінки та пенсіонери. Міліони біженців. Наші захисники героїчно захищають Батьківщину.

Ми як місіонери облати хоч є в різних ситуаціях та ми є об’єднаними і намагаємося один одному допомагати. Незважаючи на обстріли і що в Києві чи Чернігові інших Євхаристії у намірі перемоги над ворогом та мир в світі. По всій Україні міліони українців стають на захист Батьківщини і демократичних цінностей ми як облати які тут служимо стаємо пліч опліч організовуємо допомогу з їжею, ліками, допомагаємо в обороні наших міст та сіл.

Особисто, я як капелан також допомагаю захисникам підносячи їх на духу та даючи можливість сповіді. Також у нашому Тиврівському Санктуарії Матері Божої ми приймаємо біженців з різних частин України. Передусім всіх Вас хто читатиме прошу моліться за нас, що перемогли це зло, яке поневолило російську владу. Моліться, щоб ми вистояли. Не мовчіть на всі ці злочини проти людяності і права на вільне життя Українців. Слава Україні! Пишаюся, що належу до такого сильного і відважного народу! Богородице діво молись за нас!