Зустріч Богопосвячених осіб Вінниччини у Санктуарії Матері Божої в Тиврові

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

1 лютого в тиврівському Санктуарії Матері Божої Тиврівської де служать Місіонери Облати Марії Непорочної відбулася зустріч монахів та монахинь із різних згромаджень, які служать на території вінницької обл. Організатором цієї зустрічі є Комісія до Богопосвячених осіб у нашій дієцезії, яку очолює о. Юзеф Кшишиха MS. Зустріч відбулася з нагоди Дня Богопосвяченого життя в Римсько-католицькій Церкві. Всього в зустрічі взяли участь понад 40 осіб. Крім Богопосвячених осіб були також єпископ помічник Кам’янець – Подільської дієцезії Радослав Змітровіч ОМІ, який очолив Євхаристію. Був також з нами канцлер та економ нашої дієцезії, семінаристи з Вінницької семінарії, які служили при Літургії та кілька світських осіб.

Зустріч розпочалася від Адорації та розарію з роздумами, які приготував о. Юзеф, молилися ми у намірі миру в Україні. Після молебню ми поділилися на три групи в яких протягом 45 хвилин розмовляли на визначені теми. На кінець ділення було спільне представлення модераторами груп результатів розмови.

Від разу після цього розпочалася урочиста Євхаристія в часі якої проголошував до нас слово Боже о. Віталій Слободян СР. Отець Віталій пригадав нам вартість Богопосвяченого життя і заохотив до ревного служіння Богові та людям. Відразу після Служби Божої була Коронка до Божого Милосердя у намірах нашої Батьківщини.

Після духовної частини настоятель тиврівської святині о. Христофор Махельський ОМІ запросив усіх на смачний святковий обід на завершення, якого ще була кава та спів колядок. Дякуємо Богові за прекрасну зустріч та за всіх тих, які посвятили Богові своє життя. Молімося також за нові монаші покликання.