Святий Хрест:Вісточка з облатського новіціяту

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Вже минуло майже 5 місяців нашого новіціяту. Цікаво, що цей час, справді, дуже швидко минув.

Цьогорічні зимові свята ми провели на Святому Хресті. Хотілося б пережити їх з родиною, але віримо, що ми зараз там де Господь хотів на бачити. Це були наші перші Різдвяні свята, які ми пережили разом з нашоб облатською родиною. Ми всі зібралися за вігілійним столом, ділилися оплатками і складали побаждання. Було приємно почути теплі слова, заохоти до витривалості від наших отців, братів. Перед Пастеркою наш новіціят виступив з Різдвяною сценкою для всіх в Малій Базиліці.

 Ця сценка була для нас причиною невеликого хвилювання і одночасно сміху та радості, адже ми робили це разом. Під час свят ми особливо багато служили у храмі на Службах Божих. Нас є лише 4 (двоє з України: Віталій і Андрій та двоє з Польщі: Адріан і Матій), тому мажмо собі взаємно допомагати. Не дивлячись на обов’язки ми також мали багато часу для себе, для нашої спільноти.

Новий Рік для нас розпочався Євхаристією. Маємо надію, що цей рік буде повний Божої благодаті, і що Господь допоможе нам прийняти добрі рішення в кінці нашого новіціату. Просимо, аби ви молились за нас в цьому намірі

Новіцій Віталій Романенко ОМІ