Новорічна зустріч молоді устами молоді

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу!

Ми, молодь України, вкотре прибули у молодіжний центр св. Йоана Павла II у Тиврові, щоб традиційно у спільноті розпочати Новий Рік з Господом.Священники віддано служили у конфесіоналі, де кожний потребуючий міг отримати прощення гріхів. Була вдячна і прославляюча Адорація Пресвятих Дарів, співання колядок, сильна і мотивуюча конференція. Була можливість розмови з духовними отцями або сестрами монахинями.

Опівночі була центральна подія – Служба Божа, яку зустріли з св. Сімейством, в колі однодумців, і без алкоголю, а з відкритими серцями на Слово Боже.Після була святкова вечеря, линули колядки, привітання, посмішки, сміх, були феєрверки, запалювали бенгальські вогні.На святковій вечері всі підкріпилися, бо знають що святкування буде тривати аж до ранку.

І так і було : веселий вечір, конкурси, інтеграційні танці, ігри, розмови у кафе. Особливо надовго запам’ятаються танці, ноги гудять ще й досі. Кожного дня переживали Євхаристію, Адорацію, багато молитви, колядували у центрі міста, щоб прославити Ісуса Христа. На кінець зустрічі, було традиційне ділення враженнями і переживаннями, що ми особливо любимо. І як сказав хтось з молоді : «Тиврів тримає стандарт».

Запам’ятались ці слова, бо справді так є, молоді люди залишили рідні домівки, родини, друзів – щоб зустріти Новий Рік з Гоподом, бо знають, що Тиврів – це місце перемін, місце радості, місце де присутній Бог, місце ЛЮБОВІ.

Була молодь, яка вже неодноразово була в Тиврові, а були і нові обличчя, і це так прекрасно, бо Тиврів дійсно єднає.Не хотілось їхати, але ми знаємо, що ще повернемось. Тому ми попрощалися з старими і новими знайомими, і з миром у серці роз’їхалися по своїх доміваках.

Олександр Шклярук

Христос Народився!!

Якщо хтось з вас думає що святкувати новий рік весело аж до запаморочення в голові без алкоголю не можливо, то це ви ще не були в Тиврові. Тут від танців можна відчути не лише запаморочення в голові але й втратити свідомість а після такої смачної кухні прес до кінця місяця вам точно не світить.
А якщо серйозно то особисто для мене Тиврів це місце духовного збагачення та єднання з Богом, місце де можна повністю забути про щоденні турботи та проблеми, де завжди зустрічають з відкритим серцем!


Цього разу я їхала не стільки відсвяткувати початок нового року, скільки знову відчути Бога, побачити Його в інших людях, знову повірити, віднайти сенс свого життя. І я отримала те чого так сильно потребувала і саме тут я знайшла відповіді на питання котрі довгий час не давали спокою.
Я впевнена що кожен хто приїде сюди один раз напевно повернеться наступного.
Кушнірук Мирослава