В Гнівані освячена придорожня капличка Матері Божої

розміщено в: Новини | 0

Сьогодні святкуємо день народження Богородиці. Тому дуже радіємо, що саме в свято Матері Божої ми могли разом молитися та брати участь в Євхаристії на Витавському масиві.

Службу Божу очолив та проголошував проповідь о. Христофор Бузіковський ОМІ – настоятель гніванського Санктуарію Святого Йосифа. отець підкреслив, що Марія для нас є знаком надії та єдності християн східного і західного обрядів.

Були також присутні оо. Антон Літвінов ОМІ та Вадим Дорош ОМІ, сестри Кароліна та Рената і вірні нашої парафії. Після Літургії відбулося посвячення придорожньої каплички.

Велика подяка усім хто допомагав, щоб з’явилася капличка Богородиці на цьому місці. Особливо дякуємо Віктору Пурдик за його допомогу у цій Божій справі.

Для нас Місіонерів Облатів Марії Непорочної це особливо приємно, що саме в день коли ми обходимо наші річниці вічних монаших обітів у марійному Згромаджені, ми могли в такий спосіб ушанувати нашу заступницю у небі розповсюджуючи всюди куди би ми не пішли, як місіонери культ Матері Божої.

В день спомину народження Матері Божої, під час богослужіння, було освячено придорожню капличку на Витавському масиві.

Опубліковано Viktor Purdyk Вівторок, 8 вересня 2020 р.