Свячення у Вищій Духовній Семінарії в Обрі

розміщено в: Новини | 0

Сьогодні велика радість у нашій монашій родині Місіонерів Облатів Марії Непорочної в храмі святого Якова в Обрі (Польща) у нашій Вищій Духовній Семінарії відбулися рукоположення до священницького та дияконського санів.

Священницькі свячення уділив Археєпископ Познанський – Станіслав Гондецький. До свячень пресвітерату приступили диякони: Збігнєв Халемба ОМІ, Петро Осінський ОМІ, Петро Радляк ОМІ та Бартош Кошлік ОМІ. Натомість свячення дияконські прийманяли семінаристи: Войтек Тшелінський ОМІ, Петро Депта ОМІ, Давид Стефанішин ОМІ та Яків Вандіх ОМІ.

Вітаємо нових священників та дияконів нашого Згромадження і особливо радіємо, що серед рукоположенних до священницького сану є: о. Петро Осінський ОМІ та дк. Яків Вандзіх ОМІ до дияконського сану. Дуе добре знаємо цих молодих облатів оскільки відбували свої річні практики у нашій Делегатурі в Україні в гніванському Санктуарії Святого Йосифа.

Трансляція рукоположень до священницького та дияконського сану в Згромадженні Місіонерів Облатів Марії Непорочної з Вищої Духовної Семінарії з Обри

Опубліковано Місіонери Облати Непорочної Марії в Україні Субота, 30 травня 2020 р.

Дякуємо Богові за їхнє покликання та в переддень урочистості Зіслання Святого Духа бажаємо новим священникам та дияконам відкритості на міць Духа Святого, щоб Він їх провадив в Євангелізації убогих там де їх пошле Господь.