Марійний День у році встановлення тиврівського храму санктуарієм Камянець – Подльскої дієцезії

розміщено в: Новини | 0

Слава Ісусу Христу! Розпочинаємо перший день зосередження з Марією в цьому році. Запрошуємо разом з нами переживати Марійні дні в Тиврові. Цей рік є особливим оскільки уже 5 вересня нашій святині відновиться гідність санктуарію. Матір Божа носитиме титул Цариці Мучеників.

СУБОТА 2 ТРАВНЯ
11.15 – КОНФЕРЕНЦІЯ
12.00 – СВЯТА МЕСА (за добродіїв та в намірах паломників)
13.00 – МОЛИТВА НА РОЗАРІЇ ПЕРЕД ІСУСОМ В ПРЕСВЯТИХ ДАРАХ

Транслація: https://www.youtube.com/chann…/UCOyQxpdeSt5GgkKePFV-G6A/live

Щиро Вас запрошуємо до спільної молитви вшановуючи Тиврівську Божу Матір.
Темою Марійних днів цього року є покликання людини.
Будемо з Марією дякувати за дар покликання наших єпископів, священиків, богопосвячених осіб. Молитись за тих, хто завершивши тут на землі своє служіння відійшов вже до Господа.
Проситимемо про нові, святі, численні покликання адже для усіх нас це можливість жити в єдності з Богом через святі таїнства, духову християнську формацію дітей, молоді та дорослих.
Дивлячись на покликання богопосвячених осіб, можемо задуматись над тим як я виконую своє життєве покликання як жінка, мати, син, муж, свою працю, навчання, відкриваючи – розвиваючи отримані від Бога таланти?

Заохочуємо Вас також просити Тиврівську Божу Матір про припинення та захисту від епідемії. В початках ХХ ст. Вона випросила в Бога в час епідемії тифу в Тиврові зцілення малої дівчинки.
Маріє, довіряємо Тобі наші сім’ї, Тиврів і всю Україну!

Запрошуємо до спільної молитви!

Прохання до Божої Матері можна надсилати також тут або на електронну пошту: tivrivomi@gmail.com