Подяка пані Олі, яка багато років грала на органах в парафії св. Миколай у Києві

розміщено в: Новини | 0

12 січня в парафії св. Миколай в Києві традиційно відбувся,чудовий концерт колядок, але водночас це був і прощальний концерт для пані Олі – керівника, диригента, музиканта, «душі» нашого парафіяльного хору.


Пані Оля багато років беззмінно своїм співом, музикою прикрашала Божі Служби, виступи хору під її керівництвом завжди наповнювали наше життя яскравими фарбами.
Тож ми усі безмежно вдячні п.Олі за її невтомне служіння, за сердечне тепло, за доброту і любов до своєї справи, за материнську турботу, чуйність та небайдужість до дітей та нас, дорослих.


Слова подяки звучали із уст настоятеля нашого храму о.Андрія, представників посольства Польщі в Україні та Парафіяльної ради, священників та парафіян. На згадку про спільні роки п. Оля була «нагороджена» срібною медаллю у вигляді монети із зображенням храму святого Миколая, де пройшов один із найкращих періодів її життя.


Тож побажаймо п.Олі, щоб на її подальшій дорозі життя завжди лунали ангельські співи, щоб не було у серці місця для смутку, а причин для радості було безліч.
Божого Вам благословення на многая літа!

Залишити відповідь