Свята Місія в тиврівській парафії св. Архангела Михайла

розміщено в: Новини | 0

Завершилася свята Місія в парафії св. Михаїла Архангела в Тиврові, яка тривала з 10 – 17 листопада.

Дякуємо о. Володимиру Совінському ОП за проведення місії та проголошення Слова Божого. На закінчення парафіяльної місії відбулося встановлення і освячення нового Місійного Хреста, який фактично вже є старим… Цей хрест був свідком того, як парафія жила від самого початку – бо зроблений зі старих балок покрівлі храму, тобто матеріалу з якого зроблено місійний хрест близько 300 років.

 Дякуємо пану Івану Івановичу за виконання так важливого знаку нашої віри – Місійного Хреста. Тепер цей Хрест пригадуватиме нам усе те, що ми пережили – допомагати усвідомити ким ми є насправді, яким є наше покликання, куди ми прямуємо. Напис на хресті – Бог є Любов – буде товаришувати нам вже на довго, щоб про це не забули і намагалися також жити любов’ю, відповідаючи на Божу любов… Дякуємо всім, хто товаришував нам в ці дні Святої Місії молитвою, дивився онліне.

Це була перша місія у новій історії парафії і можливо за остатнє 100 ліття. Тому тим більша подяка Богу. Місія є для нашої парафії початком підготовки перед установленням санктуарію Матері Божої Тиврівської, Цариці Мучеників, що має відбутися 5 жовтня 2020 року. 

Залишити відповідь