Реколекції Місіонерів Облатів Марії Непорочної в санктуарії Матері Божої в Кодню – Матері Миру

розміщено в: Новини | 0

4-8 листопада в селищі Кодень над р. Бугом, біля кордону з Білорусії, відбувалися реколекції Місіонерів Облатів Марії Непорочної, які проголошував о. Іринеуш (капуцин).

В реколекціях взяли участь місіонери з Делегатури України та Росії, представники місіонерів, які служать у Польщі та облат Білорусії. Усього священників та братів-ченців прибуло понад 50 осіб. Доєдналися до нас також декілька священників дієцезіяльних.

Кожного дня було по дві науки на різні теми між іншим: « Марія, як приклад покликання для місіонера», Про обіти вбогості, чистоти та послуху», «Молитва», «Жити Словом Божим», «Чим є гріх»  тощо.

Крім того кожного дня ми спільно молилися літургією годин, мали адорацію та спільну Євхаристію з наукою. Усі реколекції переживалися в атмосфері зосередження та братерства.

7 листопада до нас приєднався наш провінційний настоятель о. Павло Зайонц ОМІ, з яким відбулася спільна зустріч. Натомість на наступний день8 листопада він очолив заключну Євхаристію в санктуарії Матері Божої Коденської, у часі якої усі місіонери відновили свої монаші обітниці.

На закінчення Євхаристії разом заспівали гімн до Марії в латинській мові: «Salve Regina». Дякуємо Богові та о. Іренеушу за той час благодаті.

Залишити відповідь