Будь “Другом Місіонерів Облатів Марії Непорочної”

розміщено в: Новини | 0

І. МЕТА СПРАВИ ДРУЗІВ МІСІЙ

  1. Гартувати апостольські та місійні душі, які під Покровом Непорочної Марії, Цариці Місій, були б готові присвятити своє життя праці для справи Місій.
  2. Заохочувати світських християн до участі в місіонерській діяльності Церкви в ім`я спасіння душ через молитви і жертви.
  3. Об`єднувати всіх бажаючих підтримувати справу Євангелізації та підготовки майбутніх місіонерів.

Підтримати місіонерів також можна складаючи пожертву на картку Приватбанку: 4149 4996 4396 8470 (о. Олександр Зелінський ОМІ) Нехай Господь вас винагородить!

ІІ. УМОВИ ПРИНАЛЕЖНОСТІ ДО ДРУЗІВ МІСІЙ

  1. Задекларувати свою приналежність до спільноти Друзів Місій, тобто заповнити “Заяву”, або зателефонувати чи надіслати е-майл.
  2. Щоденно відмовляти принаймні три молитви “Радуйся, Маріє” або іншу молитву за Місії та місіонерів, про навернення грішників та в інтенції місійних священицьких і чернечих покликань, особливо з України.
  3. У разі можливості скласти якесь пожертвування на потреби Місій та на допомогу в підготовці майбутніх місіонерів.

ІІІ. ПРАВА ДРУЗІВ МІСІЙ

  1. Друзі Місій беруть участь у заслугах всього чернечого Згромадження, надто в заслугах його місіонерів, котрі працюють по всьому світі.
  2. Щоденно відправляється п`ять Служб Божих за Друзів Місій, живих і померлих.
  3. Облати в усьому світі, в тому числі семінаристи в семінаріях і послушники у новіціятах, особливо моляться за живих і померлих Друзів Місій.
  4. Друзі Місій можуть користуватися повними відпустами, установленими для Облатів: у день вступу до спільноти Друзів Місій, 19 березня, 29 червня, 15 серпня і 8 грудня.
  5. Умови отримання повного відпусту: св. Причастя, молитва в інтенціях Святішого Отця, відраза до гріха.

Якщо бажаєш належати до Друзів Місій,то звертайся до місіонерів облатів, або о. Вадим Дорош ОМІ та о. Сергій Панченко ОМІ 0504196501,е-майл druzi.misii@gmail.com, пошт. адреса: вул.Тиверська 18, смт. Тиврів, Вінницька обл. 23300

Наша група в facebook: https://www.facebook.com/groups/241614029861751/

Наша сторінка: omi.org.ua

Залишити відповідь