Паломництво на завершення року сімї

розміщено в: Новини | 0

Парафія св. Архангела Михайла разом із центром «Віфлеєм» організовує паломництво до Риму, яке є паломництвом на завершення року сім’ї. Паломництво відбуватиметься: 21-28 жовтня. Особливо запрошуємо подружні паври проте індивідуальні особи також можуть їхати.Бажаючим їхати потрібно зареєструватися до 25 вересня.За інформацією можна звертатися до о. Рафал Стжижевскій ОМІ – +380967305624 (через вайбер)

Програма туру:

1 день. Виїзд з України . Україно-Угорського кордону.Нічний переїзд на територію Венеції.

2 день. ВЕНЕЦІЯ.Венеція. Прибуття на автобусну стоянку в передмістя Венеції. Переїзд до Венеції на гром. транспорті. Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки її вузькими та заплутаними вуличками. Розпочнемо екскурсію на площі Сан-Марко, побачимо Палац дожів та найвідоміший міст Венеції, міст Ріальто, Базиліку Святого Марка. Служба Божа в одному із храмів міста. Збір групи. Переїзд на вечерю та нічліг у готель.
3 день. РИМ,ВАТИКАН. Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом! (квиток оплачується самостійно, орієнтовно 14 євро за 2 дні)
Оглядова екскурсія “Натхнення і захват – місто Рим”! Нас чекає справжнє велич шедеврів архітектури, що дійшли до нас крізь глибину століть. Зовнішній огляд Колізею, Пантеону, Римського форуму, замку Святого Ангела, фонтану Треві, арки Констянтина і Капітолія – від пишноти і краси захоплює дух… І розуміємо, що Рим не таке місто, як всі інші. У нього є своя чарівність, яку важко визначити і яке належить тільки йому одному – “Вічному Місту”. У вільний час рекомендуємо екскурсії: «Колізей – стародавній Рим» (вх. квиток). Грандіозний Колізей – колись амфітеатр для гладіаторських битв, сьогодні символ величі і могутності міста, Римський і Імператорський Форуми, Капітолійський пагорб – священне місце богів – мета всі звитяжні полководців. Ми дізнаємося історію Древнього Риму, таємниці і легенди, що зберігає в собі це прекрасне вічне місто…
Далі у програмі нашої подорожі відвідування Ватикнських музеїв та Сікстинської капели, неймовірно розмальованої фресками самим Мікеланджело. Також ми побачимо експонати однієї з найбільших колекцій творів мистецтва світу. Особливості додає те, що ми не можемо знати, що саме в цей час виставлятиметься в залах Ватиканського музею, адже колекція настільки велика та багата, що експонати доводиться змінювати дуже часто, аби хоча б невелику їх частину могли побачити поціновувачі. (Вхідний квиток та екскурсія в Ватиканські музеї оплачуються додатково – 25 € з особи).
Рим. Вас чекає неймовірна екскурсія «Вічним містом», бруківка якого, ще пам’ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігримів зі всього світу. Знайомство з Римом розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам’яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві і кинемо монетку аби знову сюди повернутись. Прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в’язницю, найвідомішу на європейському континенті…Вечеря та нічліг у готелі.
4 день. РИМ, ВАТИКАН. Сніданок в ресторані готелю.
Ми знову будемо в Ватикані на площі св. Петра. Ангел Господній (лат. Angelus Domini) – традиційна католицька молитва, що прославляє Благовіщення Діви Марії і втілення Ісуса Христа. За традицією Папа римський читає молитву Ангел Господній разом з тими, хто молиться на Площі Святого Петра у Ватикані щонеділі опівдні.
Вільний час. По можливості, відвідування святинь Риму: церква св. Альфонса, в якій зберігається ікона матері Божої Неустанної помочі, та базиліка Санта Марія Маджоре, де зберігаються ясла Ісуса та чудотворна ікона Матері Божої, яку ще називають “Спасіння народу римського”.Вечеря та нічліг у готелі.

5 день. АСИЖ.Сніданок Переїзд до Асижу.Асиж – це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей Св. Франциска та Св. Клари.В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу, Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дам’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого, в якій у нас буде служба Божа, та Базиліку Св. Клари.Переїзд на вечерю та ночівлю в готель.

6 день. ПАДОВА.Сніданок. Переїзд до Падуї. Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у 12 ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, тут знаходиться один із найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись його мощам приїжджають паломники зі всього світу.Екскурсія. Служба Божа, вільний час, нічний переїзд до України.

7 день. УКРАЇНА.Повернення в Україну.Вартість виїзду: 260* євро + 200 грн Додаткова інформація:У вартість поїздки входить: 4 нічліги у готелях, 4 сніданки та 4 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.У вартість поїздки не входить: можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату; туристичний збір (city-tax) – 10 євро. Витрати на міський транспорт, екскурсії та плата за в’їзд у деякі міста- загалом 40 Євро.

Залишити відповідь