Вітаємо усіх тих, кому є не байдужа місія Церкви

розміщено в: Новини | 0
ДОРОГІ ДРУЗІ
МІСІОНЕРІВ ОБЛАТІВ МАРІЇ НЕПОРОЧНОЇ!
 
Напередодні Христового Різдва та Нового Року, ми, Місіонери Облати Марії Непорочної, хочемо разом з Вами поділитися радістю з цієї нагоди.
Різдво Христове – це свято, яке єднає людей. У цей благодатний час ми також обмінюємося подарунками, і не тільки матеріальними, а й духовними – взаємною молитвою, прощенням, благословенням. Тому, єднаючись з Вами, огортаємо молитвою всю нашу духовну родину і від усього серця бажаємо Вам, Вашим рідним і друзям миру, який приносить Дитятко Ісус у таємниці свого людського народження. Нехай Він народжується у Ваших серцях, нехай там зростає, нехай допомагає долати всі негаразди (фізичні і духовні), лікує рани душі та хвороби тіла. Нехай це Боже Дитя впевнено веде Вас до святості, щоб Ви за святим Павлом Апостолом могли сказати: “Живу вже не я, а живе Христос у мені” (Гал 2, 20).
Просимо і Вас про молитву, щоб ми були вірними нашій харизмі – Євангелізації убогих.
Першого вересня 2018 року у Тиврові відбулося відкриття Меморіалу пам’яті мучеників ХХ ст. в Україні. Це перший католицький меморіал в Україні, який говорить про переслідування за віру в комуністичні часи. За короткий час Меморіал відвідало вже багато людей з України, Польщі, а навіть з Казахстану. Запрошуємо і Вас у це незвичайне місце, яке змушує задуматися над минулим і по іншому поглянути в майбутнє.
З повагою.о. Вадим Дорош ОМІ

Залишити відповідь