Зустріч Друзів Місій у Мурафі

розміщено в: Новини | 0

1

4 жовтня відбулася зустріч Друзів Місій у Мурафі.

Кожен християнин несе відповідальність за спасіння своїх братів. Сьогодні у світі велика кількість людей не знає правди про Христове Воскресіння. Прийнявши св. Хрещення, ми долучилися до Царського Священства Ісуса Христа. А це дає нам право апостольства і накладає відповідальність за місійну справу в світі. Тому кожен з нас має бути місіонером, піклуватися про спасіння ближніх, бо всі ми — брати і сестри у Христі. І ти теж можеш стати місіонером, приєднавшись до справи Друзів Місіонерів Облатів Непорочної Марії.

Через молитву, пожертвування своїх страждань та радостей, через добрі вчинки і матеріальну допомогу нужденним Друзі Місіонерів беруть участь у проголошуванні Євангелія всім народам, в першу чергу — вбогим та найбільш нещасним. Друзі Місіонерів являють собою молитовну опору місіонерів, які залишили рідний край заради Ісуса Христа і спасіння душ.
Можливо, і тебе запрошує Спаситель до місійної справи у світі? Скористайся такою можливістю!

 

Молитва Йоана ХХІІІ за місії

Господи Ісусе Христе, споглянь, просимо, на своїх місіонерів, священиків і ченців, черниць і світських, які все залишили для того, щоб свідчити про Твоє Слово і Твою Любов.

“Будь їм захистом могутнім і потужною підтримкою; від пустельного вітру сховком, від полуденної спеки захороною; острогою від спотикання й допомогою від падіння”(Сир 34,16). Зміцнюй їхній дух, своїм словом і прикладом світи їм в протиріччях і небезпеках.

Нехай, Господи, супроводжує їх Хрест, на якому зображено Тебе, нехай він навчає їх духу жертовності, в слабкостях нехай додає сил і натхнення, а в усіх труднощах апостольського життя нехай світить і допомагає витривати. Увінчай їхню працю такими плодами, яких вони самі палко прагнуть, не шукаючи ні користі, ні благ цього світу. Тож нехай спасають безсмертні душі, а невіруючих приводять до Тебе, Котрий є Дорогою, Правдою і Життям. Вчини, щоб вони разом з постійно зростаючим віруючим людом, виславляли Тебе, Господи, і складали подяку Тобі, Котрий їх відкупив і хочеш привести до вічного спасіння. Амінь.


Місійна молитва кардинала Ньюм
ена

Господи Ісусе Христе, Ти – Цар цілого світу, надія і очікування всіх народів! Ти відкупив людей своєю Дорогоцінною Кров’ю. Поглянь ласкаво на всі народи, розсіяні по всьому світу, і дай їм пізнати Твою Правду. Пам’ятай, о Господи, про гіркі страждання, які Ти мусив терпіти, коли Тебе зрадили, згадай про  Твої святі  страждання  на хресній  дорозі і змилуйся над душами, які Ти створив.

Поглянь, Господи! Тільки частина людей прийняла Твоє Ім’я. Тільки частина, сповнена віри, молиться до Тебе. Тисячі й мільйони душ, на сході й на заході, на півдні й на півночі постійно переходять із цього життя до вічності.

Пробач гріхи тим бідолашним, які Тебе не знають, а світові якомога швидше яви свою благодать. Дозволь, щоб Тебе пізнали всі люди і щоб увірували в Тебе, щоб служили Тобі. Ти – наше життя і спасіння, Ти – наше воскресіння, разом з Отцем і Святим Духом Єдиний Бог навіки. Амінь.

За Друзів Місіонерів

Будь благословенний, Отче Небесний, Котрий сотворив все з любові і Своєю любов’ю щохвилини утримуєште, що сотворив.Величаємо Тебе і прославляємо, бо через наше людське служіння несеш Свою любов іншим людям.

Дякуємо Тобі за те, що Ти нас покликав до Св. Церкви і до Згромадження Місіонерів Облатів Непорочної Марії, щоб ми всюди проголошували Твою Новину про спасіння.

Господи, Ти дав нам стільки друзів в усьому світі, друзів Твоєї справи! Всім серцем єднаються вони зі справою євангелізації, думають про нашу працю, діляться з нами своєю любов’ю, молитвою, даром життя і тим, що здобувають працею своїх рук, аби Твоє Слово могло лунати в усіх куточках землі.

Будь благословенний Господи, за їхню віру, любов і великодушність. Не забувай про них, Добрий Отче, в їхніх потребах. Нехай і вони завжди знаходять друзів, нехай їм теж не забракне доброзичливості. Ти сам будь для них неустанною і завжди новою радістю. Освітлюй також наші серця, щоб ми краще могли цінувати їхню жертовну любов і згідно з Твоєю волею, на Твою славу, використовувати те, що Ти нам даєш за їх посередництвом.

Слава Тобі, Отче Доброти і Милосердя, через Ісуса Христа, нашого Спасителя, Господа і Брата, в єдності з Духом Святим. Амінь.

Залишити відповідь