В Тиврові відкрито Меморіал мучеників ХХ століття

розміщено в: Новини | 0

1 вересня в Тиврові, у санктуарії Матері Божої Тиврівської, було відкрито Меморіал мучеників ХХ століття. Урочисту Месу очолив і виголосив проповідь Апостольський Нунцій в Україні архієпископ Клаудіо Ґуджеротті, а привітав усіх гостей події від імені Місіонерів Облатів Непорочної Діви Марії та прихожан парафії святого Михаїла архангела в Тиврові  – отець Віталій Подолян ОМІ.

На святі були присутні також ординарій Кам’янець-Подільської дієцезії єпископ Леон Дубравський, ординарій Харківсько-Запорізької дієцезії єпископ Станіслав Широкорадюк, ординарій Луцької дієцезії єпископ Віталій Скомаровський, єпископ-помічник Одесько-Сімферопольський Яцек Пиль, єпископ-помічник Львіський Едвард Кава, отець провінціал Павло Зайонц ОМІ з Польщі, численні священики, богопосвячені особи й семінаристи. Приєдналися до урочистості також Генаральний консул Польщі у Вінниці пан Дам’ян Черчінський, представники обласної та районної адміністрації, селищної ради.

Висловлюючи радість від присутності таких численних паломників, отець Віталій Подолян ОМІ запросив до спільної молитви – подячної Євхаристії в намірах будівничих і благодійників Меморіалу.

Фоторепортаж із Меси в Тиврові, 1.09.18​​​

Залишити відповідь