Львів – парафія святої Марії Магдалини

розміщено в: Новини | 0
Душпастерство у львівській парафії св. Марії Магдалени

Запрошуємо на Службу Божу в українській мові, щонеділі о 12:30#КостелМаріїМагдалини #Львів #Lwów #Lviv

Опубліковано Парафія св. Марії Магдалини у Львові Понеділок, 2 грудня 2019 р.

1-3 грудня в нашій облатській парафії святої Марії Магдалени, відбувалися адвентові реколекції, які проголошував о. Вадим Дорош ОМІ. В реколекціях взяло участь біля 370 осіб. Специфікою реколекцій було те, що проголошувати їх потрібно у двох мовах українській та польській.

Варто зазначити, що більшість із наших парафіян у цій парафії є польського походження, проте від моменту впровадження Євхаристії в українській мові чисельність парафіян збільшилася. На Службі Божій українською мовою було присутніми біля 120 осіб, в переважній більшості молоді родини, що дає надію на натуральний приріст парафіяльної спільноти.

Настоятель парафії о. Давид Омітінський ОМІ говорить, що кількість україномовних в парафії збільшується, при тому додає про важливість душпастерства тих молодих родин, як варіант виходить з пропозицією Домової Церкви.

В парафії є також дві спільноти молоді молодшої, якою займається с. Тадея та старшої 20+, з якою проводить зустрічі о. Давид. Є також спільноти Живого Розарію, Друзі місій та багато дітей.

Пригадуємо, що нажаль хоч парафія збільшується та нажаль храм не належить громаді, а функціонує, як дім органної музики. Натомість віруючі змушені вірні змушені задовільнять свої духовні потреби у визначених годинах. Бажаємо, як найшвидшого повернення Святині до римо-католицької Церкви та постійного духового зростання настоятелеві та парафіянам.

Залишити відповідь