У рік святості подружжя та сім’ї – житло для багатодітної родини

розміщено в: Новини | 0

Можливо, багато людей чуло про лихо, що сталося з багатодітною сім’єю В’ячеслава і Галини Луженцових (9 дітей) з Обухівського району, Київської області. Їхній будинок і все майно дощенту згоріли 29 грудня 2017 року, на щастя ніхто не постраждав. Про це можна було дізнатися з телесюжету на каналі 1+1 та декілька разів почути на хвилях Радіо Марія.

Спершу вони проживали в реабілітаційному центрі на Макарівщині: с. Копилів, Київська обл. Наприкінці року термін перебування цієї сім’ї в с. Копилові закінчився, тому до 10 березня 2019 року місцева адміністрація їм виділила готельний номер у м. Обухові.  Але і тут час їхнього тимчасового перебування добіг кінця.

Місіонери Облати Марії Непорочної в Україні разом із людьми доброї волі, небайдужими до долі нужденних, та за сприяння місцевої влади, у рік святості подружжя та сім’ї допомогли цій малозабезпеченій сім’ї придбати будинок у с. Макіївці Білоцерківського району Київської області.  31 березня  родина Луженцових оселилася у своєму новому домі.

Врешті-решт закінчилося поневіряння по чужих кутках і оббивання порогів різних інстанцій. Тепер, маючи своє постійне та гарне житло, родина може розпочати нове життя. Не тривожачись про майбутнє і дах над головою, мати виховуватиме дітей, а батько матиме можливість зайнятися своєю роботою – виготовленням меблів та розведенням кролів.

Родина Луженцових вирішила також особисто висловити свою подяку:

«Дорогі ,наші, кохані брати та сестри у Христі! Наша родина Глибоко вдячна Всім добродіям, які разом із місіонерами Облатами Марії Непорочної    ДОПОМОГЛИ НАШІЙ РОДИНІ У ЦІЙ СКРУТНІЙ СИТУАЦІЇ ПРИДБАТИ БУДИНОК ДЛЯ НАШОЇ РОДИНИ!!!! Ми глибоко зворушені,ц е неймовірно, ці сльози радості неможливо їх описати, бо вдячне серце ніколи не буває сумним!  Дуже щиро дякуємо  за Вашу доброту щедрість, чуйність, вміння співчувати і любити, Це є зворушливо! Наша сім’я в захваті. Дякуємо Вам наші дорогі, кохані люди які є  братами і сестрами у Христі!»

Зі свого боку дякуємо кожному, хто допомагав їм і підтримував впродовж цього нелегкого часу. Безсумнівно, Бог не омине своєю увагою це добро, адже Він винагороджує кожне, навіть найнепомітніше зусилля щирого серця, а сім’ї Луженцових бажаємо наснаги і багато сил, щоб своїм життям свідчили про Божу славу і доброту, а їхні діти щоб зростали у літах, мудрості та благодаті.

Залишити відповідь